Klinika

MES – TAI, KUO TIKIME IR KĄ DAROME

Mūsų klinika dirba jau 7 metai. Per šį laikotarpį atradome daug draugų, kuriems esame dėkingi už jų patarimus ir pastabas. Nepaisant to, priešakyje dar daug laiko ir mes ruošiamės pašvęsti jį vaikų sveikatai, kaip tai padarė Vilniaus gyventojas, gerasis daktaras Aiskauda prieš 100 metų.

Mūsų vertybės paprastos:

Pirmiausia, tai BENDRA VAIKO SVEIKATA. Mūsų odontologinis gydymas nukreiptas į mažylio fizinę ir psichologinę sveikatą, todėl kiekvieno vizito metu stengiamės, kad gydymas nesukeltų neigiamų emocijų pacientui.

Antra – skatinamas TĖVŲ DALYVAVIMAS. Mama ir tėtis – geriausi gydytojo padėjėjai kabinete. Šalia jų vaikas puikiai susidoroja su stresu ir formuoja teisingą požiūrį į dantų sveikatą visam gyvenimui.

Trečia – tai GYDYTOJŲ ATVIRUMAS. Sąžiningumas ir žmogiškumas yra svarbiausia gydytojo savybė, kuri leidžia įgyti paciento pasitikėjimą.

Mūsų misija:

UŽTIKRINTI VILNIAUS TĖVELIUS, KAD ESANT BŪTINYBEI, JŲ VAIKAMS BUS SUTEIKTA REIKALINGA ODONTOLOGINĖ PAGALBA.

Tai reiškia, kad mes visada rasime laiko paciento priėmimui, stengsimės bendrauti vaikui įprasta kalba, išklausysime tėvų rūpesčius bei dalinsimės patarimais ir rekomendacijomis apie vaiko sveikatą.

Mūsų klinika pasirūpins, kad vaikų bei tėvelių gydymas būtų atliekamas naudojant pažangiausias technologijas, medžiagas ir instrumentus. Be to, gydymas vaikams bus atliekamas pasitelkiant multiplikacinius filmukus, ipod, o taip pat pacientai galės gauti skatinančias dovanas – žaisliukus bei skanumynus.

Laukiame atvykstant ir būkite sveiki, draugai!

Futuri Dentes darbuotojai

Daugiau